How about me?

Dromen doet iedereen en dat mag zeker, maar hoop jij ook zo dat deze werkelijkheid worden?

Ik ben Babette, studente Communicatiemanagement aan Howest. Ik zou stiekem willen zeggen, maar het is nu niet zo stiekem meer, droom ik ervan om een tijdje te vertoeven in Nederland, specifieker gezegd, Amsterdam.

In de loop van vorig jaar ontwikkelde zich in mij een voorliefde voor Amsterdam. How come? Sociale media. Iedereen kent het wel, tijdens corona sloeg/slaat de verveling toe. Wat te doen? Hup YouTube open en weg ben je, verzonken in een virtuele reismachine. Ik botste op meer en meer vloggers en influencers uit Amsterdam en leerde zo de stad beetje bij beetje kennen. Nou ja, tot zo ver dat ik helemaal klaar ben om zelf te vertrekken.

How about this?

Door het creëren van content voor Dromen van Amsterdam wil ik meer bijleren over Amsterdam, wil ik dichter staan bij de Nederlandse cultuur en maatschappij én wil ik meer mensen leren kennen. Ik ben nu al benieuwd of dit mij zal lukken.

How about you?

Not about me right now. Is het ook jouw wens om je boeltje te pakken en te vertrekken? Stick around for a bit! In mijn blog en video’s schrijf ik en denk ik na over mijn dromen en over hoe ik die concreet kan aanpakken. Might be useful for you as well.

In the meantime

Heb je in de tussentijd enkele vragen of opmerkingen? Aarzel zeker niet om contact met mij op te nemen. Always here voor een babbeltje!

Doeggg!
Babette